Dăruiesc ziua mea de naștere a fetelor și femeilor vulnerabile din București

 

Liliana Căplescu Asociatia Pe Stop

58% Complete
290 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie Asociația Pe Stop. Susțin această cauză pentru că Pe Stop are scopul de a ajuta femeile și fetele vulnerabile din București cu produse de igineă menstruală și pe lângă asta este și de a le dărui demnitate

Împreună putem să ajutăm fetele și femeile vulnerabile  din București cu produse de igienă menstrulaă. Fiind în perioada lunară este destul de greu să aibă grijă mai ales să se desurce neavând produse de igienă în timp ce unele dintre ele trăiesc pe stradă.  

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face de ziua mea este de a putea ajuta în continuare Asociația Pe Stop ceea ce îmi poți oferi un cadou simplu și ușor in mediul virtual.

Împreună suntem mai buni și să facem o schimbare în bine! 

Mulțumesc că îmi ești alături de mine și că putem susține împreună cauza dăruind de ziua mea! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Pe Stop distribuie lunar pachete cu produse de igienă menstruală femeilor fără adăpost sau fără venituri din bucurești.

Ajută-ne să le oferim lunar fetelor și femeilor vulnerabile din București pachete cu produse de igienă menstruală și informații despre îngrijirea corectă!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

La multi ani fericiti, Liliana!!!
27 Feb 2021
La multi ani, minunata Liliana!
20 Feb 2021

Anonymous

75 RON
13 Feb 2021

Anonymous

15 RON
La multi ani!
09 Feb 2021

Sinziana

50 RON
La mulți ani, dragă și minunată Liliana!
09 Feb 2021
La multi ani frumosi, Liliana!!!
09 Feb 2021
La multi ani, Lilianaaaa! ^_^
09 Feb 2021
Liliana Căplescu : Asociatia Pe Stop
Dăruiesc ziua mea de naștere a fetelor și femeilor vulnerabile din București