Îmi dăruiesc Ziua Femeii, fetelor și femeilor vulnerabile din Sectorul 6

 

Adina Nicolescu Asociatia Pe Stop

84% Complete
840 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi doresc ca toate femeile să traiască cu demnitate, iar pentru fetele și femeile din mediile defavorizate, perioada delicată a lunii este o povară umilitoare. Acest lucru nu ar trebui să fie așa și astfel am hotărât să îmi donez Ziua Femeii cauzei Asociației “Pe Stop” - distribuirea de produse menstruale și de igienă intimă femeilor și fetelor vulnerabile.

Anul acesta de Ziua Femeii, îmi doresc să oferim un strop de demintate femeilor defavorizate din Sectorul 6 și să le dăm un mic ajutor, donând orice sumă de bani, pentru cumpararea de produse menstruale și de igiena intimă. În perioada delicată a lunii, acestea se descurcă foarte greu, neavând produsele necesare, majoritatea trăind pe stradă sau în locuri cu o igienă precară.

Mă bucur ca ești alături de mine și că împreună putem susține un lucru care pentru noi este minor, dar care pentru ele va conta enorm!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Pe Stop distribuie lunar pachete cu produse de igienă menstruală femeilor fără adăpost sau fără venituri din bucurești.

Ajută-ne să le oferim lunar fetelor și femeilor vulnerabile din București pachete cu produse de igienă menstruală și informații despre îngrijirea corectă!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

18 Mar 2021
18 Mar 2021
100 RON
18 Mar 2021
08 Mar 2021
08 Mar 2021
Multe like uri, puține donații! Eu am pus o sumă mică, nu prea contează. Dar dacă fiecare dintre voi puneți o sumă chiar mai mică decăt a mea, reușim să strângem o sumă relevantă pentru scopul Adinei. Lăsați like urile, haideți cu donațiile! Vă rog să o ajutăm pe Adina să strângă cât mai mulți bani! Chiar sunt pentru o caiză
07 Mar 2021
03 Mar 2021
03 Mar 2021
03 Mar 2021
03 Mar 2021
03 Mar 2021
Adina Nicolescu : Asociatia Pe Stop
Îmi dăruiesc Ziua Femeii, fetelor și femeilor vulnerabile din Sectorul 6