Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Oana Maria Filip Asociatia Pe Stop

100% Complete
750 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ziua mea o dată pe an, dar menstruația e lunară. Ca pentru orice femeie, „perioada” nu înseamnă confort sau relaxare, înseamnă sensibiliate peste tot, crampe și dureri. Mă întreb mereu dacă pentru mine e atât de incomod, cum e pentru femeile din medii defavorizate care nu-și permit Nurofen pentru crampe și de multe orici, nici măcar absorbante. 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua Pe Stop, un ONG care le oferă gratuit celor mai sărace femei din București produse de igienă intimă și, deci, un strop de demnitate.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Banii tăi o să meargă în pachete cu produse de igienă menstruală femeilor care altfel nu și le-ar permite. În plus fetele de la Pe Stop merg și în comunități rurale unde țim cursuri, unde vorbim despre menstruație și sarcină.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Pe Stop distribuie lunar pachete cu produse de igienă menstruală femeilor fără adăpost sau fără venituri din bucurești.

SUSŢIN PROIECTUL

Demnitate la țară

Vrem să extindem proiectul Pe Stop în zonele rurale! Ajută-ne să ducem acolo pachete cu produse de igienă menstruală și să organizăm cursuri de igienă. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

LMA cu întârziere nepermisă, Oana cea minunată și apicultoare și tractoristă și all things departamentul straniu. Long live your voice!
25 Jun 2022

Raluca J.

40 RON
La multi ani!!
22 Jun 2022
You're simply amazing! :)
22 Jun 2022
Keep rockin
22 Jun 2022
La multi ani minunati!
22 Jun 2022
22 Jun 2022
<3
10 Jun 2022

Anonymous

100 RON
Fain, donkey!
03 Jun 2022

ina

30 RON
03 Jun 2022
La mulți ani anticipat, Oana! ♥️
03 Jun 2022
Oana Maria Filip : Asociatia Pe Stop
Cel mai frumos cadou de ziua mea